09 June, 2009

M.I.L.O

Asik tayang gambar kawen aje, takut org muak…lgpun inai pun dh nk ilang….
Maka entry2 berikutnya kita cerita benda2 biasa ~ ok kan?

Cerita hari ini ialah air milo

Ye air milo..sy pernah baca cerita yg lebih kurang begini

Anak : mak nk air milo
Mak : mak sibuk, xpe suh ayah buat
Ayah : (aksi) dgn baik hati wt air milo untk anak

Anak : (aksi) minum
air milo ayah xsedap
Mak : ye ke? Xpe meh mak buatkan
(aksi) Xbuat air baru pun, emak hnya kacau2 air dlm kole…dan bg anak
Anak : air milo mak sedap

Haha…see the power of air tangan…pdhal hnya kacau2 jek..sian kat bapa misali tuh…


Cerita air milo lagi..anda suka air milo pe?

Milo suam?
Milo ice?
Milo blended?
Milo dlm kotak?
Milo dlm tin?

Partner milo plg sedap?
Biskut – roti- pagi-breakfast-tghari-lunch-petang-tea time-malam-dinner-supper…

So what is ur perfect milo?



If u asked me…I really want milo yg biasanya ader van waktu event –sukan sekolah tuh?
Yer..harus beratur panjang untk dapatkan milo itew….dan bkn hnya untk 1 cup ~ biasanya buat2 mcm amik untk 2-3 org konon pdhal untk diri sdirik



Nak kejar van milo ni kat ner?


Kenapa milo itu?
Sebab milo tu best..besh…besstthhh
Cukup rasa milo-susu-ais..tidak cair-atau terlalu pekat pendek kata.segala rasa yg cukup
Enak tidak terkata!
Lebih2 lagi di waktu panas terik


Huh mana nk carik?
Last2 buat tekak yg kering ini, buat milo dan amik ice cube kt peti ais..jadiklah

Sila abaikan entry sblm ini
=( kerana sy adalah perempuan yg emo….perempuan mmg emo kan?=p

Pagi ini topic hotfm psl bahasa inggeris..so what do u think? ~yg ini xde kaitan dgn isu itu hnya maukan pendapat…




2 comments:

cikin said...

adeiii teringat la plak kat ayaq milo... huii sedapppnyerrr klu dpt minum skrg ni...:D

Dayu said...

my perfect milo is the thick one
pastu kasik ais byk2
oohhh heavan!!!
tapi suami saya tak kasik minum ais byk sgt

Post a Comment