14 March, 2010

Ayah & ibu, selamat ulangtahun perkahwinan yg pertama

Ayah & ibu,

Afham nk wish selamat ulangtahun perkahwinan yg pertama. Bak kata omputih "Happy 1st Anniversary" [kalau nk tahu Afham ikut ibu bljr bahasa omputih tau ngan cikgu British Council masa dalam perut]

Tahap penglihatan Afham adalah limited...tapi xpe nanti ayah ngan ibu jgn lupa tunjuk gambar kawen..

Kasihan ayah & ibu tak dapat celebrate 1st anniversary....sebaliknya sibuk nak handle Afham ni...xpe2 nanti kita sambut kmudian ye

Setahun yg lalu...

Afham doakan ayah & ibu bahagia dan kekal hingga ke syurga...

Oh ya ibu pesan Afham leh tunjuk muka sket...takleh banyak2 sbbnya nnt lps ni aunty2, uncle2 akan jadi muak dgn muka Afham. Lagipun gmbr Afham banyak kt iphone Ayah


Sheikh Muhammad Afham
Hospital Putrajaya
07.03.2010

Sampai di sini saja....Afham nak tido dulu....

[cikde panggil Afham ni apam tau...agak sbb beansmiles (ayah) + ms tepung (ibu) = apam kacang....isk3...auntie2 uncle2 jgn pggl cmtu ek?]

7 comments:

Signorina Syima said...

hello afham... auntie takde baby lagi.. nanti kalau auntie dpt baby pink... boleh main kawin2 tak??? ~lalalal merapu jap...

btw.. congrat on ur annibersary..

Fathiyah said...

happy 1st anniversary =)
moga bahagia hingga hujung nyawa
thn ni celebrate bertiga lah.hehe

ainyusof said...

haha, nasib baik aku baca entry ko ni sebelum aku gi kl
so tomorrow, hello apam kacangggg!!! cikde sampai...

ღnFashyaღ said...

cik de die tu memang....mmg pakar bagi name gelaran...nti anak kite ntah ape plak die panggil...dahla panggil kite cicak.....ceh...hampeh ko ain...

nway...HAppy anniversary..n congrates 4 ur newborn afham..:)

BuTtErFlyInFraMe said...

congrats.. dh ade baby pun..rasa sekejap je kan ms berlalu...

ape rasa holding own baby? mesti best kan kan kan..nak 1 ....plssssss

newlifenewbeginning said...

hehe comey je baju dia besar tak nampak tgn..

i guess i will be like u la nanti utk our 1st year anniversary..my due date dlm 24 may, my anniversary is 30th may heheh..gilo ntah2 memasing lupe kut tarikh tu dah dok focus kat si kecik tu nanti

Puan Suraya said...

auntie nk panggil muhammad afham boleh? mcm panjang lak. tapi suke.. :). lame2 sebut akn biasa n tak kan kekok. betul tak ibu?

Post a Comment