06 December, 2011

Another wishlist..

Since it almost towards end of the year, very soon poket akan sedikit tebal aka bonus mau masuklah~~

Tapi jgn le ingat dpt banyak, cuma bolehla kata ada drpd xde lansungkan..? Alhamdulillah

So post siap2 ke mana arah tujuan bonus kali ini..Hahaha ayat xingat. Lgpun rasanya wishlist ni affordable dan lebih kpd gadget2 rumah



Spin dry mop from Cosway
Dr testimonial mmg memberangsangkan..senang sikit kerja..tapi den xde membership cosway agak2 leh tak dpt rega kat gmbr tuh?



Hot and warm mini dispenser from Spritzer
Boleh letak kat tingkat atas...amat payah rumah 2 tingkat ni..nak naik turun... kdg2 tahap dh malas walaupun haus sgt, den lebih rela tido...tp klu Afham nk susu, air dlm termos dh habis kena jugak turun bawah...(tapi biasa ayah dia la kena turun)

Harap2 harganya affordable lah..dh usha2 website spritzer tp smpi la ni tak de rega..tapi klu beli nk kaler purple/ biru/ pink..hehehe

Itu saja setakat ini...


4 comments:

Mrs Najib said...

Wishlist kite sama plak...huhu lenguh tgn klu pkai yg manual nie..kdg2 mood nk mop lantai memang xde klu guna yg manual...

sharEna said...

blm kuar lg yg hot n warm tu dear. coming soon. nk jdkan my wishlist gaklah =D

mop tu nak belikan utk habi. senang dia nk mop lantai every weekend =D

ZihaN ZamberI said...

...u nak ke cosway membership card no I??...bleh je gune...my mum n mil pun pakai I punye no,..even my mil punye maid pun...haha nk gtau k! n u can purchase that price...=)

Better Health Better You said...

dispenser kat giant ade. dalam rm30 ke 50. kuat karan tu.

Post a Comment