07 January, 2013

2012 2013

Yeah everyone aleady update 2012, 2013 things..wislist, flashback so on

But mine nothing much..I think I lost my interest to write (even thinking to close the blog..but apart of me still think someone out there might need some info which can find it from my blog...yakin2 ajelah ada benda bermanfaat)

My 2013 mission is to have one month rest dok umah,,kemas umah, buat sume benda berkaitan rumah...yup not cool, but I think the house is abandon (rumah upgrade sikit..ada wallpaper beli set ruang tamu...tp sikit nmpk cantik selebihnya tonggang langgang) dan motip aim cmni sbb penat kerja. I need rest at least a month

Penat jadik mak 2 org budak...2009 smpi 2011 kisah pregnant, 2012 bergelumang ngan macam3..dr promoted keje hinggalah tukar keje (xsempat rehat panjang..cuti sehari pstu start keje baru), pstu keje baru cm giler almost hari2 balik lmbt..kul 7-10++mlm..diri sendiri mmg lama dah terabai (ok dkt 4 tahun kawen sebatang lipstick pun xpenah beli...facial wash pun bertahun nk abes..nasib muka xde masalah jerawat batu)

Penat penat penat..keje lipat kain xpenah abes, keje basuh botol pun sama, pstu skrg asik nk kena leraikan 2 org budak bergaduh berebut..dlm kereta, rumah...adeh xaman.pstu pagi2 alif asikla nangis klu bangun ibu dia xde kat sebelah, cmno ni? kdg pk nk wean off je biar dia xmerap ibu...pstu asik kira juta2 tp income diri sendiri jauhla dr juta2...

Plg teruk setiap hari asik pk nk resign ke tak..time balik lmbt rasa nk resign..time dpt balik awal, rasa cm ok sgt..haha sungguh emosi! so blh jd mcm2 samada dlm sebulan dua ni resign xpun bulan 8 resign (dh tu notis 3 bulan..xde kot co sangguh tggu..so resign, rest...dan br cr keje)

thanks for those reading bebelan ini..^_^

3 comments:

Ayuni Ayatillah said...

Selamat Tahun Baru to you too! Yeah totally paham kepenatan awak, hope you will get back on your feet soon! :) Take care!

P/S: Saya rasa saya penah folo awak masa zaman blogging student dulu or something. Good to find you back! :)

-yunayuni-
http://yunayuni.blogspot.com

ladysara84 said...

memang penatkan jd working mom kn...sy pun dulu asyik pike nak resign sbb fikiran nie kat anak je...tak bole nak tumpu kat kerja...huhu...akhirnya sy resign gak...now sy buat biz online je...dapat tgk anak 24 hours...memang best sangat...

ladysara84 said...

memang penatkan jd working mom kn...sy pun dulu asyik pike nak resign sbb fikiran nie kat anak je...tak bole nak tumpu kat kerja...huhu...akhirnya sy resign gak...now sy buat biz online je...dapat tgk anak 24 hours...memang best sangat...

Post a Comment