18 March, 2009

Alhamdulillah

Alhamdulillah....

All the story-mory-morning-glory-or ntah hape2......anda sume kena tggu...*to be frank of course certain things i'm happy, for certain disappointed things i believe we have to accept it samada suka atau pun tidak....*

But overall Alhamdulillah.....- should I put another ticker? since my final part is when we will celebrate 1st anniversary of our engagement...ahaks!!

I cannot promise to update very soon *kena tggu la ye gambar dr encik2 tukang gambar...* plus still tiring and I have super million task of moving from rumah sewa bujang ke rumah sewa-soon-to-be-rumah-milik-kami :) *uhuks2 ada tak bibik2 yg sudi diupah untk task kemas2 nih???*

For encik suami, mintak mahap masakan pertama slps kawen tidak secanggih masakan pertama slps bbrapa bulan berkenalan...but dun worry kari ikan +sambal tempe & kentang tu bisa dimasak anytime....hari2 pun buleehhhh..ahaks.....*opss sy bukan tukang masak terror tp encik suami kata dia leh makan pe yg saya masak...*

*ya sy xtau nk tukar title pe dr encik tunang kepada encik ape? hihi kalau perasan sume dh jadik encik sehingga encik2 tukang gambar*

Akhir kata...penantian itu satu penyiksaan...so for all readers sila accept kemaafan sy memandangkan anda harusssss menunggu dan tggu.....ciow

5 comments:

ezarn said...

salam...nak tanya.rumah rehat yg kat pej agama segamat tu kan, u mintak pd saper ekh?i dah pg byk kali depa kate xder

SuryaRahman said...

congratulation on your wedding!

hidden.wing said...

congrats :)

Anonymous said...

from encik-tunang ke encik-suami ke, encik-hubby ke, encik-sayang ke, ape2la... bukannye susah, heheh

sharax said...

wahhh

Post a Comment