24 May, 2009

Our chapter...white solemnisation

Today is my +1 year day =)

And today finally I present you........our white solemnisation

(ye walaupun mungkin perkahwinan sy tidak segrand anda tetapi sy gembira kerana segala2nya telah selesai dgn seadanya...)





Tiada sirih perlu dikunyah.....


Stresssss kah?....di mana penyelamat beta..Hang Tuah namanyer



Kasut nikah yg jelita....




Cincin nikah yg rupawan....



Control ayu....?


Turn korang lagi 8 taun k....



2 tangan ini



Kelab termenung...



Kelab termenung belum dibubarkan selagi presiden belum dpt lampu "sah"



Star of the day...Hang Tuah



Semoga jodoh kami adalah hingga ke syurga.Amin




Kekanda akan menjadi Hang Tuah buat adinda...



Terimalah cincin ini, Hang Tuah



Air mata dr 2 pasang mata = setempayan untk meminang Hang Tuah? =p




Tears & joy



Model baju pengantin?
Sedia..mula..


Seiring dan sejalan
Seindah bunga di tangan...lalala



Finally, kami telah temui Syurga Cinta kami....
Anda bila pula?
~(yg menonton pasti faham kan?)

..ghee movie pertama tonton lps kawen + dh berbulan tak g tgk wayang


Sekian, buat entri ini.....

Updated : Buat yg sudi bolehla ke kenduri sebelah encik suami di utara pada 31/5/09...details + map ~ http://cinta.forever.as/

5 comments:

lady milk said...

wah cantik and anggunnya dia..

ainyusof said...

ho, air mata aku xde kait mengait dalam urusan meminang hang tuah ko. sukati jer

~ms tepung~ said...

lady milk:
TQ =)

ainyusof:
klu bukan hang tuah, mgkn untk pengapit hang tuah....kuikuikui

Mrs. Amie said...

Wah,,dah kawin ker? Lama tak jenguk u.. congrats..welcome to the club of wifeyyyy!

~ms tepung~ said...

Mrs Amie : ye dh nk masuk 3bulan..ye kelab puan2 dan isteri2 =)

Post a Comment