29 April, 2009

LLB

Trying to look-like-busy..LLB

But the fact I'm stuck....

Sume masalah IT....ghee this week adalah minggu IT& technology yg bermasalah..bermula dgn broken link gmbr kawen, xleh access shared folder pdhal sudah digrant access 100%, charger yg xsmpi sebulan dh xleh guna...hinggalah SAP locked

Ka-booosh

So today in unproductive day....sehingga ngak tau buat aper....selain baca manual2 akaun

Dan hasilnyer sy baru menulis main course untk sesi masak2 di dapur...again stucked bhagian sayur plak

So here the list

Today – sesi beli brg basah+kering since today pasar malam (termasuklah bg setel sume hingga masuk peti ais)..so encik suami sila makan menu yg ada di pasar malam k?

Thu – spaghetti

Friday – kari ayam

Sat – sambal udang, ayam goreng

Sun – asam pedas ikan pari

Mon – Ikan...tgkler masak pe..maybe hari experiment

Tue – ikan kicap

Wed – ikan goreng

Opss breakfast wiken blom termasuk dlm list di atas , but surely will have breakfast makan roti cicah kari ayam.....yummy2

Tada..trying to become perfect wife? Hmmm not sure maybe my mission is to become "super wife – hot mama"..amacam best tak nama tuh

 
 

Again here I'm really sorry since I couldn't write much....you know why?...after our marriage leave, I have to concentrate year end closing which really dragging...then at home struggling to adapt with our new life & home....again my internet access is only limited in office (dh bz kije xsempatlah kan?) and wifi kedai mamak+petronas (which sekali sekala)

And still not yet decided to have streamyx at home....~ maybe later kot, consider other things first

Ghee but the fact there's a lot of thing that I want to write here and there....but let me finish things here and there..~lagipun kenduri belah encik suami pun belum...so kiranya sy masih lagi pengantin tau? Hikhikhik


 

Oh ye...sape2 yg belum buat e-filing..time is running out...dun worry you can do everything hanya di hujung jari...including payment via maybank2u etc ~ hmm kena tggu taun dpn baru leh tulis status kawen kat Form e-BE tuh L

2 comments:

xeea said...

masa baru2 kawen dulu pun sy tulis menu tiap2 hari nak masak apa. lama2 bila dah biasa, taram je masak apa-apa.

all the best! 1st few months mmg makan masa nak adapt. sy dulu, siap nangis2 bagai. haha

Dayu said...

ye...masih lagi pengantin as belum tamat sesi bersanding di kedua belah pihak...
*dayu juga akan bergelar pengantin baru dlm temph yg agak lama nanti*

agaknya, nanti i pun akan gitu
sediakan menu untuk seminggu, sekali kasik kat hubby, dia reject tulis menu lain...
tapi takpe, en google kan ada

Post a Comment