09 August, 2009

Tak dapat jadi CEO jadi CDO pun cukuplah

Hai sapelah tak mau jadi CEO...have a big room, big $$$, big car, secretary cantik manis, meeting lunch and all the benefits ~even tho I'm always not agree with malay movie that so unrealistic muda2 dah handle syarikat

However, despite to become CEO is far2 away, I am satisfied with my new title ....CDO....
Haha even encik suami do not agree me to become CDO, I gave the title to myself....

And hereby, I am presenting the CDO capabilities...

Workspace: limited, still not upgrading, so xdelah KC nk ditunjuk, kena kira2 balik budget so on
Capabilities : not able to grade, still under probation, blh improve ~ eyh blhkah? blh saja..

Okeh...do you understand apekah CDO? Chief of Dapur Officer....ahaks

Hereby presenting from ms tepung kitchen....

nasi lemak

udang goreng berkari

ayam masak merah + nasi tomato


menu sihat - ikan steam + ulam2 + sambal kicap


lontong

kuetiow goreng malas

mee kari ~ masih belum habis ketika ditulis...
eh2 bkn mee kari slalu buh kerang..hehe sbb malas nk kopek kerang campak udang je..


p/s : hehe time bujang dapur sentiasa xberasap, dah kawen sbb sah2 ade sorg tukang komen aka chief of food tester (CFT) dan leh konker dapur sorg2 maka berlakulah sesi membesarkan badan...

7 comments:

Love Lavendar said...

ALAHAI....MKNAN ITU NMPK ENAK....DH TMBH 1 TITLE..HEHEHE...

panda said...

sedap nyer tgk udang tu...

lady milk said...

awak sedapnya semua menu yang awak postkan ni..
terliur saya...untung your husband!

~ms tepung~ said...

love lavendar ~ gmbr mknan sentiasa enak....

panda ~ udang itu masin tp gmbr tu bg marveles

lady milk ~ terliur kena telan balik =p oo untung xintung husband kena jawab

Dayu said...

saya memang tabik spring sama kamu
orang suka kata saya rajin masak.. kalau derang kenal kamu
mesti lagi terkesima...

dah kawin ni,masak mmg best
sebab ada tukang makan
dan tak pasal2 kita pun makan sama, dan dia masih juga begitu
yang kembangnya kita

~ms tepung~ said...

dayu ~ sy xglamer...low profile (uhuks...batuk2)

yunayuni said...

oooh yummy!

Post a Comment