17 November, 2009

Macam muka pelakon Nur Kasih?

For those die hard fan Nur Kasih please don't hate my writing... ~ya today Tuesday, lom Friday lagik sila sabaq tgk sambungan last week

Opss before I writing something related to Nur Kasih, let me write other things ok?

After sesi tayang2 gambar kawen di merata tempat, I got some comments... ~sila abaikan yg quality xcun sbb handshaking


First..Eh sapa ni? Macam Heliza AF
Guru muda sudah gelak2 bila tau org lain komen psl ni...


Second...no comment for similarity of encik suami vs Yazer AF..



but xpa..if we look below ada ghupa x..2 org mamat rambut-lembut-kalah-model-syampu-rebonding? ~ hihi yg i tau anak2 sepupu dia mmg panggil abg rock steady..




Third, okeh2 peminat2 nur kasih jgn la tembak i okeh? reason because some of friends and one of my aunty said "tgk nur kasih tak, ada rupa mcm pelakon nur kasih la.." ~ but to be serious lupa plak nk tnya ghupa pelakon yg mana 1? sarah?nur?

Since nur lagi glamer, cuba compare2 kot2 la ada rupa ntah bapa % ja




The only thing...I will answered erk..xde rupala..tang mana?..and the answer ada certain angle..erk angle mana? kanan? kiri? depan? belakang?


And because of this encik suami asked whether "awk sama mcm nur tak?" ~ sila pk double meaning of this question...

Because of Nur Kasih also, encik suami asked me about our baby name ~ buh nama Nur Kasih nak tak?

And my answer, klu boy nk buh nama pe? Adam ke?

Kui2 sudah jadi mcm terpengaruh plak

3 comments:

Mokhriz Mohammed said...

ni pengaruh drama kuat ni!!!

Fathiyah said...

letak nama nur amina la =) hehe

ainyusof said...

haha...bukan aq rupa heliza. tp heliza rupa aq.
sila fikirkan bhwa heliza lbh muda dr aq n dia lom pun abis bljr nk jadi cikgu. so title guru muda 2 aq masih pegang lg
ekekeke~~~

Post a Comment