21 November, 2009

Mencilok...

...ops bkn cilok ape

cuma cilok gambar dari sini (eh2 kita xsempat kenal pun..xpe leh kenal kt blog kan??)

All this cilok pics during the antenatal class...most of the participants is the first 1st time parents to be..and somehow I'm the junior (oho bkn sbb muda tp sbb yg lelain dh 30 weeks ++ pregnant lebih kpd counting the days, while i'm in 24 weeks ~ who cares..tp rasa lg awal pegi lg bagus jugak)

Still no mood to further blog...lately ni i have pack schedule (attending english class twice a week 2 hours each class ~ co bayar maka grab saja opportunity..) so nk membelen kan lg ngan keje yg xpernah siap...

dalam hati nak me-make over blog pun ntah bile siap...plus trying with blog script will be time consuming ~ encik suami yg IT pun xkan bantu bab layout2 ni...sbb wife fussy dan jugak wife terlebih rajin nk bljr add script dan godek2 sdiri ~ penat goggle sbb xtau exact term maka mcm terjah2 aje

ok layan kan gambar cilok ~ ilmu kelas share kemudian ye...
kami sibuk kemas goodies bags
husband2 sume sila jgn pengsan sbb senaman hari ni xkan buat wife anda bersalin dan2 jugak..

husband2, anda senyum la puas2...bila smpi wktu betul sila jgn pengsan dlm labour room k :P

3 comments:

Aan Andes said...

Hi MsTepung,

I remember you, and ur hubby sebab dia sorang je rambut panjang, ranggi hehehe.

Take good care of yourself and enjoy ur pregnancy. Nanti kita masuk motherhood pulak :D

Dayu said...

nak gi kelas gak
kat mana ni?? camne nak daftar??
nanti bgatu details eh..
mesti byk boleh blaja..

Mrs Fazli said...

hyeee..takpe..cilok jer...hehheheh dh tgk your blog gak heheheh..nyway..same with u gak....moga kite suma slamat yaaa

Post a Comment